Марио Хосен, наричан българският Паганини“ ще се включи в осмото издание

...
Марио Хосен, наричан българският Паганини“ ще се включи в осмото издание
Коментари Харесай

Българският Паганини със специално участие в Осмото издание на Вечер на добродетелите

Марио Хосен, именуван „ българският Паганини “ ще се включи в осмото издание на Вечер на добродетелите  и ще опише със своята цигулка история, която ще допре и най-тънката струна на всяка душа.

Каузата на тазгодишната Вечер на добродетелите, която ще се организира на 23 октомври от 19.30 ч. в Sofia Event Center,  е играта , тъй като след любовта и сигурността, тя е най-хубавият тласък за развиването на едно дете, споделят уредниците на събитието. Играта е основният метод, посредством който децата в ранна възраст /0-7 години/ опознават света и учат. С набраните средства фондация „ За Нашите Деца “ ще осъществя програмата „ Аз играя и бленувам “, с която ще бъде насърчено развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова фамилна среда, и ще укрепим връзката с възрастните, които се грижат за тях.

 

Освен Марио Хосен, измежду участниците в разнообразната стратегия на във Вечер на добродетелите 2107 са и  Валери Иванов – Жокера, който ще показва международно равнище на илюзионисткото изкуство и ще накара даже и невярващите да повярват в магията, Миро, Калин Вельов и Funky Miracle.  А  гостите незабелязано ще бъдат въвлечени в основната роля на музикални звезди , които ще пресъздадат добре прочут рефрен на детска ария в нов аранжимент и с доста нов заряд!

Вечер на добродетелите е едно неповторимо прекарване, което ще донесе приятност за всички сетива на своите посетители. Станете част от магията на Вечер на добродетелите 2017!

Можете да заявите Вашето наличие като дарите сумата от 150 лева (€77) на интернет страницата на фондацията.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР